Waard om te weten

Onafhankelijk

Register Adviseurs In AssurantiŽn

ALFONDS is 100% onafhankelijk. ALFONDS is niet het eigendom van een financiële instelling of verzekeringsmaatschappij. ALFONDS is daardoor niet gedwongen om produkten van een werkgever of belanghebbende te adviseren.

 

ALFONDS is gestart per 01-01-2002, de directie wordt gevoerd door 2 vennoten. Samen vertegenwoordigen deze vennoten meer dan 60 bank en verzekeringservaring.

Beheerst beloningsbeleid

Naar aanleiding van wettelijke verplichtingen vanaf 01-01-2011 vindt u hier onze verklaring over een beheerst beloningsbeleid.

ALFONDS heeft veel expertise en vakkundigheid in huis met diploma’s op hoog niveau. U kunt bij ons terecht op het gebied van verzekeren, hypotheken, sparen, financieel plannen en pensioenen. ALFONDS heeft diverse malen de titel erkend hypotheekadviseur in huis.

 

Een speciale erkenning is die van Registeradviseur in Assurantiën. RAIA. Er zijn maar weinig kantoren die deze titel –als bewijs van vakbekwaamheid- mogen voeren.

ALFONDS is ingeschreven bij de autoriteit financielële markten (nummer 12005253).
Daar hoort ook een dienstenwijzer bij. Deze kunt u hier bekijken.
De dienstenwijzer is de opvolger van de zgn. "GIDI gedragscode".

De in de loop der jaren opgebouwde bekendheid van de vennoten en werknemers en de hierbij behorende klantentrouw komt ook de naam ALFONDS ten goede.
ALFONDS krijgt veel mond tot mond reclame, waardoor veel nieuwe klanten de weg naar ons weten te vinden.