Een huis vinden

Een huis vinden - Een huis kopen of huren - een huis bezitten of verhuren- wat doet een makelaar wat doet een notaris wat is een passende hypotheek ..vragen ? vragen! Een één klik hier krijgt u veel antwoorden......

Loopt uw rentevast periode binnenkort af?

Als de rentevast periode van uw hypotheek binnenkort afloopt, zal de hypotheekverstrekker een nieuwe rente afspraak met u willen maken. U doet er verstandig aan om te kijken of dit voorstel wel het beste voorstel voor u is.

U heeft nog even de tijd om uw huidige hypotheek tegen het licht te houden. Een kans die u niet voorbij moet laten gaan. U krijgt immers de mogelijkheid geboden om uw hypotheek boetevrij aan te passen. Accepteer het voorstel daarom niet zondermeer en zorg er in ieder geval voor dat u niet te veel gaat betalen voor uw nieuwe hypotheek.
Wellicht is er op dit moment een hypotheekproduct dat beter aansluit op uw huidige situatie en wensen. Het is altijd verstandig om contact met ons op te nemen omdat wij u kunnen ondersteunen bij het maken van uw keuze voor de meest geschikte hypotheek.

 

Hypotheekbescherming

Wat kost mij een hypotheek beschermings polis en is dat ook nodig ? Dit is geen doehetzelf materie. Laat ons u informeren !

Risicoprofiel

Risicoprofiel
Wat is het profiel van het risico dat u wilt en kunt dragen? Wat wilt u bereiken? Dat zijn de vragen die u voor uzelf beantwoord moet hebben, voordat u weloverwogen een beslissing kunt nemen. Als hypotheekspecialist zijn wij u graag van dienst bij het maken van een afgewogen beslissing.

Met deze link kunt u gegevens aanleveren voor hypotheekgesprekken

De folder van de AFM

Open hier [83 KB] de folder van de AFM over het provisieverbod. (pdf bestand).

Publicatie van het Verbond van Verzekeraars